Prime
Don Matteo IV./5.
2017.11.16 08:05 - 09:20
Don Matteo IV./5.
olasz krimivígjáték,2000-2017
4.6 - 450 szavazat
(DON MATTEO - GARA DI BALLO)

A táncverseny

Rangos táncversenyt rendeznek a kisvárosban. Az amatőrök között Cecchini főtörzs is a parkettre lép feleségével, és Natalina is ráveszi Pippót a versengésre. A profik között ott van Loris Guazza, a híres táncos, aki nagy szoknyavadász hírében áll. Most is új préda után fut, a szép Evelinát csábítja el. A lány apja, Ettore megfenyegeti Lorist, így nem csoda, hogy a férfi hirtelen halála után ő lesz az első számú gyanúsított. Szerencsére Don Matteo is bekapcsolódik a nyomozásba.

Főszereplők: Terence Hill, Nino Frassica, Nathalie Guettà, Francesco Scali, Evelina Gori, Claudio Ricci, Gastone Moschin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Don Matteo sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

A 90 éves Bodrogi Gyulát köszönti a Magyar Mozi TV
Április 15-én lesz 90 éves az egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb magyar művész, a Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula. A jeles napon a Magyar Mozi TV két kevésbé ismert tévéfilmmel köszönti őt. A Képviselő úr című vígjátékban kiváló komikusi képességeit csillogtatja, a Bevégzetlen ragozás című Örkény-adaptációban pedig több szerepben is megrázó drámai alakítást nyújt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat