Prime
Don Matteo VIII./23.
2018.04.27 17:40 - 19:00
Don Matteo VIII./23.
olasz krimivígjáték,2000-2017
4.6 - 450 szavazat
(DON MATTEO - TUTTO È PERDUTO)

Minden elveszett

Egy középkorú férfi, Rocco Brizzi eltűnik. Utoljára a felesége látta, amikor reggel elköszönt tőle. Egy lakókocsiban laktak, ott várták, hogy végre kiutalják számukra a szükséglakásukat, amit azután ítéltek meg nekik, hogy adósságaik miatt elvesztették otthonukat. Nem sokkal azután, hogy a feleség jelentette az eltűnést, jön a hír, hogy a férjet holtan találták egy mezőn.

Főszereplők: Terence Hill, Nino Frassica, Nathalie Guettà, Francesco Scali, Evelina Gori, Claudio Ricci, Gastone Moschin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Don Matteo sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
TV Paprika

MŰSORAJÁNLÓ

A TV Paprika hétvégi magazinműsorral jelentkezik
A TV Paprika Magazin márciustól visszatér a képernyőkre: a gasztroműsort a talkshow elemeivel fűszerező adásokat március 2-ától 16 héten keresztül minden szombat és vasárnap délelőtt 9 órától, illetve 4 órai kezdettel ismétlésben követhetik a nézők. A műsor állandó házigazdája Havas Dóra, ám munkáját minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti. A tavaszi időszakban többek között Mautner Zsófi, Sváby András, Hegyi Barbara vagy Csonka András lesz Dóra társműsorvezetője.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat