Cool
PREMIER
Dr. Csont XI./5.
2018.02.28 21:00 - 22:00
Dr. Csont XI./5.
amerikai krimisorozat,2015
4.6 - 65 szavazat
(BONES 11)

Álmosvölgy legendája

Brennan csapata és az Álmosvölgy legendájából ismert Ichabod Crane és Abbie Mills összefog, hogy közösen oldjanak meg egy polgárháborús rejtélyt, ami egy modern gyilkossághoz köthető. Közös erővel végül kibogozzák, mi köze van a fej nélküli brit tábornoknak a fiatal orvostanhallgató halálához.

Főszereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne, Tamara Taylor, John Boyd 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Dr. Csont sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Az évad tartalma:
Brennen és Booth között újra felüti a fejét a bizalmatlanság, és ez újra próbára teszi a kapcsolatukat. Az intézetben is nagy a felfordulás, Bones helyére nem találnak megfelelő szakembert, ráadásul a csapat vezetője, Saroyan nem mer döntést hozni.
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat