Cool
Egyik kutya, másik eb I./2.
2024.05.05 11:10 - 12:20
Egyik kutya, másik eb I./2.
ukrán krimisorozat,2015
4.5 - 23 szavazat
(PESZ 1 - PJOSZ 1 - SHEPHERD 1 - ROZA CSASZTY 2 - ROSE: PART 2)

Barát vagy ellenség

Max egy ügyvéd nyomába ered, akit a kutya dühösen megugatott és üldözőbe vett Zsarov temetésén. Max arra gyanakszik, hogy a gyanúsan viselkedő férfinak köze lehet barátja halálához. Ezért visszamegy a nyaralóba, hogy alaposabban megvizsgálja a helyszínt, és talál is egy gyilkosra utaló szemüveglencsét a padlón. Max egykori legjobb barátja, Leonyidov ad egy tippet a potenciális gyilkosra, ami meglepi Maxet. A férfi ugyanis elvileg börtönben ült Zsarov halálának az időpontjában, és rendőri segítség nélkül nem juthatott ki a sittről. Max kezdetben nem is hisz Leonyidnak, mivel a férfi elszerette a feleségét, Lénát, ám kénytelen elfogadni a segítségét.

Rendező: Nyikolaj Kaptan, Vitalij Vascsenko, Vlagyimir Balkasinov; Igor Zabara

Főszereplők: Nyikita Panfilov, Olga Olekszij, Andrej Szaminyin, Mihail Zsonyin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Egyik kutya, másik eb sorozat
A sorozat tartalma:
Maximov, az exrendőr csak akkor tud dolgozni, ha eleget ivott. Egykori kollégái emiatt alkoholistának hiszik és megvetik, mit sem sejtve a valós betegségéről. Egy nap üzenetet kap egykori mentorától, a mindenki által nagyra becsült, de nyugalmazott Zsarov felügyelőtől. Egyetlen szó áll benne: Róza. Már öt éve nem beszéltek egymással, mióta felbontotta a házasságot Zsarov lányával, Lénával, A rendőrség öngyilkosságot állapít meg, és meglepően rövid idő alatt lezárja az ügyet. Ám Max több jelét is látja a gyilkosságnak, ráadásul egykori kollégái viselkedéséből is arra következtet, hogy valami sötét titok van az ügy hátterében. A rendőrökkel és az alvilággal is háborúban álló Max csak a mentora kutyájára számíthat egyszemélyes hadjáratában.
Egyéb epizódok
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Bepillantás a gyárak világába VIII. évad
Fedezze fel a kedvenc élelmiszerei és árui mögött rejlő tudást, nagyságrendet és technológiát.. Gregg Wallace Európa legnagyobb gyárai körül keres fel párat, hogy bemutassa az ipari gyártást segítő lenyűgöző folyamatokat és berendezéseket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat