Egyszer volt, hol nem volt I./2.
2018.02.28 01:50 - 02:30
Egyszer volt, hol nem volt I./2.
amerikai kalandfilmsorozat,2011
0.0 - 0 szavazat
(ONCE UPON A TIME)

Regina minden követ megmozgat, hogy Emmát távozásra bírja, de Emma nem tágít Henry közeléből. Eközben kiderül, hogyan tett szert a gonosz királynő arra a varázslatra, amely elhozta a pusztulást az egész mesevilágra. Miként Hófehérke és a herceg, a gonosz királynő is felkeresi börtönében a titokzatos manót, Zörgőfürgét, aki a talányos és veszedelmes alkuk mestere.

Rendezte: Adam Horowitz, Edward Kitsis

Főszereplők: Ginnifer Goodwin,Jennifer Morrison,Lana Parrilla 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.
Mozi Klub

MŰSORAJÁNLÓ

Magyar filmek és francia filmkavalkád májusban a Moziklubon!
Májusban a Moziklub exkluzív magyar és francia filmkínálattal érkezik. Az időtlen klasszikusok és a kortárs gyöngyszemek keverékével a nézők generációkat és kultúrákat átölelő filmes élménynek lehetnek részesei.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat