RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 1176.
2017.12.21 20:05 - 21:25
Éjjel-Nappal Budapest 1176.
magyar filmsorozat,2017
Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban a vér szerinti fia-e. Szofi lebeszéli Tamást a tervéről, és megszervez még egy előkarácsonyi találkozót a szülőkkel. Mikor Tamás felhozza az apasági teszt kérdését, a szülei először hárítanak. Ismét Szofinak kell a közvetítő szerepét játszania. A megbékélés nem tart sokáig, mert Tamás rájön, hogy szülei kábítószeres sütivel akarták őt egy kicsit "ellazítani". Tamás kiteszi a szüleit a lakásból.

Bori összefut Rolanddal, aki újra szerelmet vall neki, ám a lány világosan az értésére adja, hogy őt nem érdekli Roland. Bori ennek ellenére nem tudja kiverni a fejéből a beszélgetést. Mikor később Dávid is szerelmet vall Borinak, és kimondja a szót, hogy "szeretlek", Bori képtelen azt viszonozni, csalódást okozva ezzel Dávidnak. Bori szégyelli magát, ezért a nap hátralévő részében kerüli Dávidot. Karola azt tanácsolja neki, hogy jöjjön végre tisztába az érzéseivel. Este Dávid újra kérdőre vonja Borit, aki megint csak képtelen kimondani, hogy szereti.

Orsi nem akar iskolába menni, mert fél a záró matekdolgozattól, de Joe nem enged neki, és elviszi az iskolába. Ott azonban mégis megsajnálja a lányt, és megengedi neki, hogy aznap kivételesen lógjon a suliból. Később vezetni tanítja az unokahúgát, és ezalatt csodálatos pillanatokat élnek meg együtt. Aztán Joe Orsi osztályfőnökétől megtudja, hogy a lány már többször is hiányzott a tanításról. Joe a tanárnő előtt fedezi unokahúgát, ám utána nem kíméli őt, és szigorúan rendre utasítja. Joe újabb meghitt pillanatot él át, mikor Orsi érzelmileg is kimutatja, hogy mennyire jól érzi magát Joe-nál az albérletben.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
History

MŰSORAJÁNLÓ

Titkok a homokban I.
A sivatagokról gyakran megfeledkezünk, amikor éghajlatváltozásról van szó, pedig a globális felmelegedés erősödésével a sivatagok a bolygó legsebezhetőbb helyei közé tartoznak. A heves homokviharok és az erózió egyre jobban átformálják a Föld száraz vidékeit, mindeközben pedig elképesztő felfedezések kerülnek napvilágra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat