RTL+
Éjjel-Nappal Budapest 18.
2018.01.26 15:00 - 16:00
Éjjel-Nappal Budapest 18.
magyar filmsorozat,2013
4.3 - 228 szavazat
Lali anyja, Vilma váratlanul látogatóba jön, Lali pedig sokat hazudott neki a közelmúltban saját magával kapcsolatban. Többek közt azt, hogy barátnője van, akinek aznap van a születésnapja. Mivel Zsófi nem akar belemenni a játékba, úgy alakul, hogy Lali anyja Ritát gondolja a fia barátnőjének. Rita viszont bele is megy a játékba. Hogy a hazugságokra továbbra se derüljön fény, Lali az egész albérlet segítségét kéri.

Regina megismerkedik egy kedves pincérlánnyal Dorinával. Kettejük közt szikrázik a levegő annak ellenére, hogy Dorina tulajdonképpen heteroszexuális. Amikor végül egy klubban kötnek ki, Dorina spontán megcsókolja Reginát, de aztán berezel, és egyedül hagyja a meglepett Reginát a klubban.

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.

A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik An 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
Éjjel-Nappal Budapest sorozat
A sorozat tartalma:
Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Egyéb epizódok
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

A Magyar Mozi TV ezeket a filmeket ajánlja májusi műsorából
Májusban a Magyar Mozi TV igazi kincsekkel kápráztatja el a nézőit, amelyek között mindenki találhat magának kedvére valót. Az "Egri csillagok" a magyar történelem egyik legemblematikusabb korszakát örökíti meg, míg a "Csinibaba" a rendszerváltás kori társadalmi helyzetet ábrázolja humorosan. A "Lúdas Matyi" című klasszikus rajzfilm garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A "Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart" című film a politikai szatíra kedvelőinek kedvezhet. Az esti kikapcsolódáshoz pedig tökéletes választás a "Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája", ami garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat