RTL+
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 81.
2018.04.24 23:05 - 2018.04.25 00:10
Éjjel-Nappal Budapest 81.
magyar filmsorozat,2013
Hanna kiakad, amikor Joe elmondja, hogy be kell avatniuk Csillát a terhességbe. Hanna kezd rájönni, hogy a hazugságával mekkora hullámot indít el, amiből már nem fog tudni kimenekülni. Csillával nagyon összeveszik, mert azt gondolja, hogy egy terhességgel tönkreteszi az életét, mint ahogy vele történt annak idején amikor teherbe esett Hannával. Hanna úgy érzi, anyja valójában sosem akart őt, ezért Joe-hoz siet vigaszért, ám kiderül: Joe az, aki annak idején abortuszt akart.

Lali minél gyorsabban pénzhez akar jutni, hogy ki tudja fizetni Joe egymilliós előlegét az albérletre és kiadja a félszobát turistáknak. Csak Gábornak vallja be, hogy ezzel egyszerre lányokat is be tudna csalogatni a lakásba. Lalinak valóban sikerül kiadni a szobát két barátnőnek és nagyon optimista, hogy van náluk esélye. Hogy biztosra menjen, Lali mindkét lánnyal flörtöl és mind a kettőt fel akarja szedni és nem hisz Gábornak, aki folyamatosan figyelmezteti a veszélyek miatt.

Ritának munka híján teljesen elfogy a pénze, és hiába kér lakótársaitól. Rita egyetlen reménye Kristóf, ezért elmegy a munkahelyére kölcsönkérni. Ekkor kiderül, hogy Kristóf munkahelyén - szemben a fiú állításával - igenis van felvétel. Kristóf azonban kimagyarázza magát: csak azért nem szólt, mert már le is szervezett estére Ritának egy próbamunkát! Rita boldogan távozik, Kristóf pedig nekiáll törni a fejét, hogy milyen hazugsággal tartsa távol Ritát kedvenc vadászterületétől. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

A rák feldolgozása Hannah Fry-jal
Amikor a matematikust és műsorkészítőt, Hannah Fry-t méhnyakrákkal diagnosztizálják, oly módon veszi fel a harcot ellene, amit a legjobban ismer: dokumentumfilmet készít. Hannah a rákkezeléséről szóló nyers és személyes anyagokat kombinálja jól ismert intelligenciájával és kíváncsiságával, így ez a dokumentumfilm minden korábbitól eltér.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat