Sorozat+
Elcserélt élet 1.
2024.05.21 05:00 - 06:00
Elcserélt élet 1.
brazil filmsorozat,2021-2022
3.2 - 35 szavazat
(UM LUGAR AO SOL - IN YOUR PLACE)

A gyermekotthonban 18. születésnapját ünneplő Christian megtudja, hogy van egy ikertestvére és egy magazinban felfedez egy fotót, amin egy fiú a riói Botafogo szurkolójaként pont úgy néz ki, mint ő, ezért Rióba költözik, hogy megkeresse. A szegénynegyedben lakik, majd parkolófiú lesz a reptéren. tíz év múlva szárnyai alá veszi legjobb barátját, az időközben felnőtt Ravit, akit az otthonban öccseként szeretett. Halálos ágyán a nevelőapja elárulja az aranyifjú Renatónak, hogy örökbe fogadták, ezért a fiú dühében Európába utazik.

Rendező: Maurício Farias; André Cámara

Főszereplők: Cauá Reymond, Alinne Moraes, Andréia Horta, Juan Paiva, Inez Viana, Ana Beatriz Nogueira, Genésio de Barros, Tonico Pereira, Marcio Vito, Pável Reymond 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Elcserélt élet sorozat
Inkább máskor?
05.20 06:00 Sorozat+
A sorozat tartalma:
Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került. A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása. A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.
Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

Kosztümös történelmi filmsorozat az M5-n
Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik április 12-én az M5 kulturális csatornára. Pénteken 16:55-kor látható a Jacqueline Wilson: Hetty Feather című regénye alapján készült, drámasorozat első része.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat