Sorozat Klub
Gran Hotel III./15.
2024.05.28 10:20 - 11:20
Gran Hotel III./15.
spanyol filmsorozat,2011
5.0 - 1 szavazat
(GRAN HOTEL III)

24/15.

Angela megzsarolja Teresát: leíratja vele, hogy ő ölette meg Celia Velledurt, majd megfenyegeti, ha nem hozatja ki a fiát a börtönből, napvilágra hozza a vallomását. Ayala nyomozni kezd Bazán után. Javier egyre biztosabb benne, hogy a felesége bolond, ezért Sofía segítségét kéri. Sofía megtagadja, de Javier elárulja neki, hogy látta Grau atyával csókolózni. Teresa beszél a kormányzóval, hogy segítsen Andrés-nek, de kiderül, hogy a férfi már Diego utasításait követi, de nem mondja el Angelának, hogy nem tud segíteni a fián. Julióék elmennek Bazán panziójába, hogy átkutassák a szobáját, ahol találkoznak Ayalával. Maite megy be Bazán szobájába, de a férfi leleplezi, és ha nincsenek ott a többiek, meg is ölte volna a lányt. De Maite szerencsére talál valamit, amiből már az is kiderül, kinek a holttestét találták meg Beléné helyett. Angela tanúskodik a bíróság előtt, de teljesen mást mond, mint korábban Ayalának, reménykedve, hogy így Teresa valóban segít neki. Alfredo anyja megtalálja Sofía szerelmes levelét, s azonnal a fiához rohan. Diego megijed, miután kiderül, hogy a szállodában egy Marta Santos nevű nő lakott, aki állítólag fizetés nélkül távozott.

Rendezte: Carlos Sedes, Sílvia Quer

Főszereplők: Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Fele Martinez, Megan Montaner, Pep Anton Muňoz, Pedro Alonso, Luz Valdenebro, Llorenc González, Marta Larralde, Antonio Reyes, Concha Velasco, Lluís Homar, Roger Coma, Iván Morales 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Grand Hotel sorozat
Inkább máskor?
05.27 18:55 Sorozat Klub
05.28 03:50 Sorozat Klub
A sorozat tartalma:
Julio Olmedo a vidék közepén álló Grand Hotelbe érkezik, hogy nővére eltűnése ügyében nyomozzon. Állást kap pincérként, és találkozik a tulajdonos vagyonos lányával.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat