RTL Spike
Gyilkos elmék VII./8.
2018.01.24 21:00 - 22:00
Gyilkos elmék VII./8.
amerikai-kanadai krimisorozat,2011
4.2 - 105 szavazat
(CRIMINAL MINDS)

Hope

A Gyilkos elmék az FBI egyik különleges részlegének mindennapjaiba enged betekintést. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt azok újra bűncselekményt követnének el. 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Gyilkos elmék sorozat
A sorozat tartalma:
A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
Az évad tartalma:
Alaposan feldúlta a Profilozók életét Prentiss ügynök halála, ráadásul a Hivatal teljes átvilágítást indít az egységgel szemben. A megüresedett helyre visszatér J.J., akinek nem könnyű megőrizni Morgan és a többiek előtt halottnak hitt kolléganőjük inkognitóját.
Egyéb epizódok
TV2 Klub

MŰSORAJÁNLÓ

Szabó Zsófi a TV2 Klub nagykövete
Tíz év után visszatér a TV2-höz Szabó Zsófi, aki a március 8-án induló TV2 Klub nagykövete és a Mokka műsorvezetője lesz, emellett más produkciókban is feltűnik majd.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat