Sorozat Klub
Hat nővér 38.
2024.04.25 16:45 - 17:55
Hat nővér 38.
spanyol filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(LAS HILANDERAS)

130/38.: Szövőnők

Adolfina néni tiltása ellenére Celia tanúskodik Miguel javára, akit szabadon engednek. Francisca vágyakozik Szép Margarita fellépéseire. Az Ambigú helyzete miatt Antonia és Enrique találkoznak Don Luisszal, akinek egy nem várt ajánlatot tesznek. Cristóbal nem tud anyagi segítséget adni a nővéreknek bátyja miatt. Adela és Mauro egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Germán nagy bánatára. Salvador végre megtalálja a tökéletes lányt, aki miatt Elisa majd lemond róla, ám Diana még finomít terven. Elisa pedig úgy próbálja meg elcsavarni Salvador fejét, hogy megcsókolja Carlitost, nem sejtve arról, hogy közben Sofia figyeli.

Rendező: Manu Gómez

Főszereplők: María Castro, Celia Freijeiro, Mariona Tena, Marta Larralde, Candela Serrat, Carla Díaz, Álex Adróver, Kiti Manver, Vicky Pena, Álex Gadea, Fernando Andina, Joaquin Climent, Juan Ribó, Nuncy Valcárcel, Ricard Sales 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Hat nővér sorozat
A sorozat tartalma:
A gazdag spanyol család fényűző élete veszélybe kerül, amikor a családfő váratlanul meghal. Az üzlet vezetése a hat lányra hárul, akik semmit sem tudnak a szövetbolt irányításáról. A hat testvérnek hat különböző elképzelése van arról, hogyan kéne boldogulni a férfiak világában, és megtalálni a kivezető utat.
Egyéb epizódok
Mozi Klub

MŰSORAJÁNLÓ

Magyar filmek és francia filmkavalkád májusban a Moziklubon!
Májusban a Moziklub exkluzív magyar és francia filmkínálattal érkezik. Az időtlen klasszikusok és a kortárs gyöngyszemek keverékével a nézők generációkat és kultúrákat átölelő filmes élménynek lehetnek részesei.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat