TV2
Hazudj, ha tudsz II./5.
2017.11.21 03:10 - 03:55
Hazudj, ha tudsz II./5.
amerikai krimi-sorozat,2009-2011
4.0 - 13 szavazat
(LIE TO ME - GRIEVOUS BODILY HARM)

Súlyos testi sértés

Calt nagy meglepetés éri, amikor egykori barátja több, mint húsz év után felbukkan. Ám amikor kiderül, hogy Terry tetemes összeggel tartozik egy gengszternek és arra szeretné rávenni Calt, hogy pókerezés közben csalja ki a gengsztertől a pénzt, Lightman már nem örül annyira a viszontlátásnak. Cal nem utasíthatja vissza, fiatalkorukban ugyanis Terry három évet ült helyette a börtönben. Ria, Eli és Gillian nyomoznak egy magániskolában felbukkant, rejtélyes videokazetta készítője után, ami brutális képsorokat és fenyegető üzeneteket tartalmaz.

Rendező: Eric Laneuville

Főszereplők: Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Mekhi Phifer, Haylay McFarland 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Hazudj, ha tudsz sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Cal Lightman zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amelyet a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Cal-nak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni...
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Május 21-én indul az HBO Max-ot felváltó, kibővített Max
A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat