Cool
Kapcsolat I./11.
2017.11.18 02:00 - 03:00
Kapcsolat I./11.
amerikai filmsorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(FREQUENCY 1)

Negatív vétel

Raimy bajba kerül, miután szemtanúk előtt lelövi a feltartott kézzel térdre ereszkedő Joe-t. Gordo apja, aki ügyvéd, elintézi, hogy hazamehessen, de nem sok jót ígér a továbbiakban. Raimy beszél az apjával, aki elmondja, hogy elkapta a Nightingale-t, de karambolozott, Joe-nak pedig sikerült kimásznia a csomagtartóból. Raimy kéri, hogy találjon ki valamit. Frank improvizál, és névtelen hívással ráküldi a rendőrséget Joe-ra, miután elrejti nála a templomból ellopott pénzt. Joe-t letartóztatják. Ettől Raimy idősíkjában változás történik, ám Joe még mindig szabad.

Főszereplők: Peyton List, Riley Smith, Daniel Bonjour, Lenny Jacobson, Mekhi Phifer, Devin Kelley, Anthony Ruivivar 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Kapcsolat sorozat
A sorozat tartalma:
Raimy Sullivan New York-i nyomozónő nyolcévesen elvesztette szintén nyomozó édesapját, Franket. 1996-ban Frank Sullivan beépített ügynökként dolgozott, amikor egy balul sikerült akció során lebukott, és ez az életébe került. Azóta húsz esztendő telt el, a régmúlt sebei már-már begyógyultak, amikor egy nap Raimy döbbenetes felfedezést tesz: rádión kapcsolatba tud lépni édesapjával. Az első, szinte sokkszerű élmény után a nyomozónő elmondja Franknek a halálos kimenetelű akciót. Apja így elkerüli a végzetét, ám ez beláthatatlan következményekkel járhat a jövőre, a 2016-ban élő Raimyre nézve is. Apa és lánya mindent megtesznek, hogy elkerüljék a változások előidézte katasztrófát. Ebben segítenek Raimy barátai, Daniel és Gordo, no meg Frank egykori társa, Satch Reyna hadnagy is.
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Hozzánk hasonló állatok
A Hozzánk hasonló állatok című sorozat újszerű és izgalmas módon mutatja be a természetet. Minden epizódban egy ritkán látott betekintést nyerhet egyes karizmatikus állatok összetett életébe, akik sokban hasonlítanak hozzánk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat