Cool
Kapcsolat I./7.
2018.04.20 23:00 - 2018.04.21 00:00
Kapcsolat I./7.
amerikai filmsorozat,2016
0.0 - 0 szavazat
(FREQUENCY 1)

Vétel, vétel, vétel

Frank és Raimy elszántan kutatnak Nightingale után tovább - úgy tűnik, sikertelenül. Váratlan fordulatként azonban Raimy és Satch nyomozó nyomra bukkannak. Megtalálják azt a szobát, ahol Nightingale az első megkínzott áldozatát tartotta.

Rendező: Brad Anderson, John T. Kretchmer, Nina Lopez-Corrado

Főszereplők: Peyton List, Riley Smith, Daniel Bonjour, Lenny Jacobson, Mekhi Phifer, Devin Kelley, Anthony Ruivivar 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Kapcsolat sorozat
A sorozat tartalma:
Raimy Sullivan New York-i nyomozónő nyolcévesen elvesztette szintén nyomozó édesapját, Franket. 1996-ban Frank Sullivan beépített ügynökként dolgozott, amikor egy balul sikerült akció során lebukott, és ez az életébe került. Azóta húsz esztendő telt el, a régmúlt sebei már-már begyógyultak, amikor egy nap Raimy döbbenetes felfedezést tesz: rádión kapcsolatba tud lépni édesapjával. Az első, szinte sokkszerű élmény után a nyomozónő elmondja Franknek a halálos kimenetelű akciót. Apja így elkerüli a végzetét, ám ez beláthatatlan következményekkel járhat a jövőre, a 2016-ban élő Raimyre nézve is. Apa és lánya mindent megtesznek, hogy elkerüljék a változások előidézte katasztrófát. Ebben segítenek Raimy barátai, Daniel és Gordo, no meg Frank egykori társa, Satch Reyna hadnagy is.
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az álommeló második évada
A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló (Apprentice) új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat