Story 4
Murdoch nyomozó rejtélyei I./10.
2017.11.22 18:50 - 19:55
Murdoch nyomozó rejtélyei I./10.
angol-kanadai krimisorozat,2007-2008
4.2 - 62 szavazat
(MURDOCH MYSTERIES)

Gyermekek

Howard Rookwood a ragasztógyár résztulajdonosát holtan találják hazafele menet egy adománygyűjtésről. A nyomok arra utalnak, hogy Rookwoodot elgázolták a lovak és agyontaposták, de a feje hátulján lévő nyomok pedig határozottan alátámasztják, hogy nem lehetett ló. Kiderül, hogy a gyilkos fegyver egy rövid nyelű, gyerek méretű lapát volt és gyanúval fordulnak egy fiúhoz, aki a gyárban dolgozik, és egy másikhoz, Charilie-hoz, akiről kiderül, hogy Rookwood örökbefogadott lányának a rég elveszett testvére. Murdoch nyomozó kinyomozza, hogy Rookwood ex-inasa pénzt kap régi főnökétől, egy titok miatt. A zsarolás annyira komoly, hogy valaki életébe kerül...

Rendező: Don McBrearty, John L'Ecuyer, Shawn Alex Thompson

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

Magyar filmdömping a Direct One TV-n
A Direct One hétről hétre műsorra tűzi a magyar filmtörténet kiemelkedő klasszikusait, amelyek hétköznap esténként a csatornán láthatók, a közvetítést követően pedig a Direct Now videótárában bárhol, bármikor megtekinthetők.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat