Murdoch nyomozó rejtélyei I./3.
2017.11.22 22:10 - 23:15
Murdoch nyomozó rejtélyei I./3.
angol-kanadai krimisorozat,2007
4.2 - 61 szavazat
(MURDOCH MYSTERIES)

A K.O.

Mr. Amos Robinson és Bob Sullivan egymás ellen bokszol.

Mr. Robinson kiüti Bobot.

A meccs után Amos-t lelövik.

Az első gyanúsított Mrs. Robinson, mert a kezében találják a fegyvert. A portás persze nem hallott semmilyen lövést, mert a királynő 76. születésnapja alkalmából tűzijáték volt, csak egy sikítást hallott az emeletről.

Mrs. Robinson-t beviszik a rendőrőrsre. Fel akarják akasztani, de Murdoch állítja, hogy nem Fannie volt a gyilkos. Ozzie Beers Amos menedzsere volt. Kitartóan védi a nőt.

A nő ruháját használják bizonyítéknak, mert Murdoch úgy véli a távolságnak és a vérfoltnak köze van egymáshoz. Ezért vetet George-val egy női ruhát és kipróbálják egy malacon, hogy milyen foltot hagy a vér, ha ilyen távolságból lövik le az embert. Sajnos ez nem elég bizonyíték.

Később a szállóban találnak egy vérfoltot és egy menyét segítségével találnak a 33-as szobában egy véres kendőt az ágy alatt. Kiderül, hogy a szobát Mrs. Smith bérelte.

Ezek után elmegy Mr. Catlerékhez Murdoch.

Kiderül, hogy Mr. Catler meg akarta venni Robinsont, de nem ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget, hanem Ozzie.

Az is kiderül, hogy Mrs. Smith azért akarta elcsábítani Amos-t, hogy átcsábítsa Jeff Catler-hez bokszolni.

Murdoch már majdnem feladja, amikor a kissé szkeptikus főkapitány úgy gondolja, Murdochnak a megérzéseire kéne hallgatnia. Végül összeáll a kép, elmegy átkutatni Ozzie szobáját a szállóban. Talál két repülőjegyet és a kályhában pedig megtalálja Ozzie elégetett ingjének a gombjait.

Végül kiderül, hogy Ozzie volt a bűnös, Fannie-t kiengedik, aki megkapja a repülőjegyet és a pénzt, amit Amos nyert, amiért magára fogadott.

Rendező: Don McBrearty, John L'Ecuyer, Shawn Alex Thompson

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az Oscar-díjas Szegény párák!
A Disney+ ma bejelentette, hogy a 4 Oscar®-díjjal (legjobb női főszereplő, legjobb jelmeztervezés, legjobb látványtervezés, legjobb smink és haj) és 5 BAFTA-díjjal (legjobb színésznő, legjobb díszlettervezés, legjobb jelmeztervezés, legjobb smink és haj, valamint különleges vizuális effektek) rendelkező „Szegény párák" (Poor Things) Magyarországon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető március 27- től. A filmnek magyar kötődése is van, hiszen Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője nyerte az idei Oscar-díjat Shona Heath és James Price látványtervezővel közösen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat