Prime
Nyomtalanul IV./9.
2018.02.21 19:00 - 20:00
Nyomtalanul IV./9.
amerikai akció-sorozat,2002
3.1 - 39 szavazat
(WITHOUT A TRACE)

Búcsúüzenet

Max Cassidy FBI ügynök, Jack Malone legjobb barátja eltűnésében folytat nyomozást Jack és csapata. Max felesége, Jack régi kollegája és barátja nem talál magyarázatot arra, hogy miért tűnhetett el Max. Viszont a nyomozás során több aggasztó tény is napvilágra kerül... házasságtörés, zsarolás, Max társának meggyilkolása...

Főszereplők: Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Nyomtalanul sorozat
A sorozat tartalma:
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Az évad tartalma:
John Malone ügynök tisztalappal indulhat, miután családja Chicagóba költözött. Sam és Martin kapcsolata gyökeresen megváltozik, míg Vivienre egy életveszélyes műtét vár. A csapat új taggal bővül Elena Delgado személyében, aki vonzza magához a felfordulást.
Egyéb epizódok
History

MŰSORAJÁNLÓ

Tűzben edzett X. évad
A Tűzben edzett: Úton című sorozat Amerikát bejárva az ország legjobb pengekovácsait keresi. Ellátogatunk Észak-Karolinába, az Appalache-hegység szívébe, a világhírű Clay Spencer kovácsműhelybe, ahol a műhely három legjobb kovácsát tesszük próbára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat