Profilozók VII./5.
2017.09.23 01:50 - 04:00
Profilozók VII./5.
francia krimisorozat, 2016
4.3 - 10 szavazat
(PROFILAGE 705 - LE RETOUR)

Rocher-t behívják Lucas középiskolájába, mivel a fiú verekedésbe keveredett. Rocher szemtanúja lesz a verekedésben részt vevő másik srác, Eliott Baroin öngyilkossági kísérletének. Még épp időben sikerül neki a tizenéves fiút visszatartani attól, hogy leugorjon az iskola tetejéről. Hazaviszi őt, ahol a fiú édesanyját holtan találják - és a haláleset tíz nappal ezelőtt történt! Hogy élhetett Eliot az édesanyja holttestével ilyen sokáig? Hogy halt meg Carine Baroin? Lehet, hogy a saját fia ölte meg? Az anya és fia egyedül éltek, és Adele felfedezi a betegesen szoros kapcsolat pusztító jeleit a fiúban. Adele-t megérinti a fiú törékeny természete, és nem hajlandó őt gyanúsítani édesanyja meggyilkolásával... egészen addig, amíg Hyppolite meg nem tudja, hogy Eliottot valójában két éves korában elrabolták. 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Profilozók sorozat
A sorozat tartalma:
Chloe Saint-Laurent pszichiáter, kriminológus, aki kiváló képzettsége és különös érzéke segítségével képes megfejteni a gyilkosok gondolkodásmódját. Ezzel pedig a rendőrség elengedhetetlen segítsége a legzavarbaejtőbb ügyek megoldásánál.
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

Régi klasszikusok és új filmek a Magyar Mozi TV áprilisi premierjei között
Régi klasszikusok premierjeit ajánlja a Magyar Mozi TV áprilisra, köztük A tanú c. filmet, de látható lesz a a 2022-es Zanox - Kockázatok és mellékhatások című krimi-vígjáték is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat