RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 22.
2018.01.18 12:50 - 13:50
Segítség, bajban vagyok! 22.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
Gyerekek a válásban

Barbara 17 éve él házasságban Andrással, egy ideje azonban akadozik a kapcsolatuk. A férfit egyre jobban idegesíti a családja, ezért későn jár haza, alig törődik közös gyerekeikkel, és egyre gyakrabban veszekszik a feleségével, aki egyre inkább úgy érzi, hogy elhanyagolják. A szülők veszekedései nem maradnak észrevétlenül a gyerekek - a 11 éves Tamás, a 6 esztendős Zsófi és a 16 éves Dóra - előtt. Félelmeik, hogy szüleik elválnak, beigazolódnak, amikor András bejelenti, hogy válni akar. Neki már más tervei vannak egy új nő - titkárnője, Laura - oldalán. Barbara úgy érzi magát, mint akit fejbe vertek, amikor András kidobja őt a közös gyerekeikkel együtt. De a 16 éves Dóra nem igazán tudja feldolgozni szülei válását, és egy barátjánál, Sándornál keres vigasztalást és menedéket. A 21 esztendős fiú azonban "rossz útra viszi": a kábítószerek és az alkohol világába. Legjobb barátnője, Eszter vegyes érzésekkel figyeli Dóra átváltozását. Amikor Dóra és anyja között otthon elmérgesedik a viszony, a lány elhatározza, hogy az apjához költözik, ő azonban ridegen ajtót mutat neki.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat