RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 31.
2018.04.29 15:05 - 16:05
Segítség, bajban vagyok! 31.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
A gyerekéért küzdő apa

László, informatikus és egy éve boldog kapcsolatban él Alizzal. Aliz várandós, már nem sok van vissza a szülésig, amikor egyszer csak minden magyarázat nélkül elhagyja Lászlót. Lászlót teljesen sokkolja a hír, és a legjobb barátjával, Miklóssal, azonnal Aliz keresésére indul, de nem járnak sikerrel. Csak egy telefonhívás Petrától, Aliz legjobb barátnőjétől, szolgál némi magyarázattal a nő eltűnésével kapcsolatban. Kiderül, hogy Aliz valójában házas, és visszatért férjéhez, Tamáshoz. Időközben a megszületik Aliz gyermeke. László felkeresi a nőt, de Tamásba ütközik, aki megtiltja neki a látogatást, és azt állítja, hogy Aliz gyermekének az apja, így László jobban teszi, ha eltűnik az életükből. Az anyakönyvi hivatalban László megtudja, hogy időközben Tamás lett a gyerek apjaként nyilvántartásba véve. László a bírósághoz fordul, hogy elismertesse az apaságát, de nem jár sikerrel. László nem adja fel, küzd a gyerekéért.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat