RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 45.
2018.04.20 17:30 - 18:30
Segítség, bajban vagyok! 45.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
Egy beteges gyűjtögető

Tímea és a lánya, a 16 éves Adrienn egy családi házban élnek Budapesten. Tímea tehetős családból származik, a szülei néhány éve meghaltak, és tekintélyes örökséget hagytak rá. Kifelé sikeres és rendezett ingatlanközvetítő, belülről azonban másképpen fest: nem tudja rendbe hozni a magánéletét, mióta 5 évvel korábban elhagyta a férje. A munkájával ellentétben a privát életében egyre nagyobb káosz uralkodik. Növekszik a gyűjtögető szenvedélye, és gyakran a háztartási teendőket sem látja el. Lánya azonban sokat segít otthon, amikor azonban Adrienn egy évre külföldre utazik, Tímea minden kontrollt elveszít. Úgy érzi, hogy Adrienn elhagyta őt, és a hiányt olyan dolgokkal próbálja meg pótolni, amikről azt hiszi, hogy valamikor egyszer még hasznukat veheti. Amikor Adrienn már fél év után hazajön, mert hiányzik neki a barátja, Krisztián, a ház kacatokkal, használhatatlan tárgyakkal és szeméttel van telepakolva. Adrien szinte sokkot kap!

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
TV2

MŰSORAJÁNLÓ

Március 17-én indul a Next Top Model Hungary
Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat