RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 52.
2018.03.01 12:50 - 13:50
Segítség, bajban vagyok! 52.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
A korai klimax

Bernadett két éve él házasságban Gáborral. Velük lakik a férfi anyja is, így együtt élnek a férfi családjának a panziójában, amelyet évtizedek óta üzemeltetnek. Annak ellenére, hogy Gábor már szeretne családot alapítani, Bernadett még nem érzi magát érettnek a feladatra, ő karriert szeretne építeni és amúgy sem tudna még mit kezdeni egy gyerekkel. Amikor Gábor örömére mégis kimarad a havi menstruációja, Bernadett elmegy egy orvoshoz. Ott viszont azt állapítják meg, hogy nem terhes, hanem már belépett a változó korba, és a korai klimax tünetei jelentkeznek rajta. A nő alig hiszi el, mivel még csak 35 éves, erre egyáltalán nem számított. Amikor beszámol a férjének, nem akar neki hinni, mint ahogy anyósa sem.

Gábor és Bernadett házassága egyre inkább szenved a korai klimax heves tünetei miatt: a nőnek nincs kedve a szexhez, alig tudja kezelni a hőhullámokat és a hangulatváltozásait. Úgy érzi, csak a legjobb barátnője és egyben kolleganője, Tímea érti meg igazán. Amikor Tímea megkéri barátnőjét, legyen a lánya keresztanyja, Bernadett ekkor jön rá, hogy lehet, hogy neki soha nem lehet már gyermeke. Elveszíti azt a jogot, hogy ő döntsön a sorsáról és nem a természet. Gábornak szintén nehéz felfogni ezt a tényt, mivel az első fiú szülött örökölné a panziót. Betti javaslata, hogy fogadjanak örökbe egy gyereket, szóba sem jöhet. Gábort csak egy saját - vér szerinti - gyerek tudná boldoggá tenni.

Betti fél, hogy a klimax miatt elveszítheti a férjét. Félelmei pedig beigazolódni látszanak, amiben anyósának, Ilonának is köszönhet.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Mítoszok: Az emberiség legnagyobb mítoszai III.
Már évezredek óta rabul ejtenek minket a legnagyobb mítoszok; megmagyarázhatatlan jelenségek, rejtélyes helyek, szupererővel bíró emberek -lehetséges, hogy a legendák többek szimpla fikciónál? A világ különböző tájain élő kutatók korunk legnagyobb rejtélyeit igyekeznek megoldani. A sorozat minden epizódjában a tudósok ősi sírokat tárnak fel, leleteket vizsgálnak meg, és a legendák eredetét kutató expedíciókra indulnak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat