RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 59.
2017.12.17 15:40 - 16:40
Segítség, bajban vagyok! 59.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
Egy halott férfi két családja

Edit sokkos állapotban van: miután a férje meghalt egy autóbalesetben, hirtelen felbukkan párja - eddig eltitkolt - második családja. Hamar kiderül, hogy Pál éven át kettős életet élt, férje Ritával és a közös fiukkal, Róberttel töltötte a hétköznapokat, amíg Editet és a lányát, Vanesszát csak a hétvégéken látta. Amíg Editnek fogalma sem volt róla, hogy férjének van egy másik családja is, Rita elfogadta az élettársa életstílusát.

Editnek most azonban a férje örökségéért, a közös házukért, kell megküzdenie, mivel az elkényeztetett Rita, követeli a fia részét. Edit egy ügyvédtől kér tanácsot, aki elsősorban a férje által fizetett gyerektartási díjra hívja fel a figyelmét. Miután Edit a férje havi átutalásait leállítja, Rita nem tudja tovább fizetni a lakbért, és szó nélkül beköltözik a fiával Edithez és Vanesszához. Mivel Edit nem tudja kifizetni Róbert részét, akinek a ház negyede jár, Edit ki sem tudja őket rúgni az otthonából őket. Ráadásul Rita azzal fenyegeti, hogy akkor elárverezik a házát. Editet sok jó emlék köti a házhoz, és nem tudja elviselni azt a gondolatot, hogy ki kell onnan költöznie, ahol majdnem 20 boldog évet töltött a férjével. Közben Róbertet is megkedveli, aki nem tehet az anyja borzalmas viselkedéséről.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
ID

MŰSORAJÁNLÓ

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - májusban az ID-n és a Maxon
A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat