RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 60.
2017.11.22 00:00 - 01:00
Segítség, bajban vagyok! 60.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
A túlhajszolt sofőr

Amikor Szilvia barátnőjéhez indul Budapestre, megállítják rendőri ellenőrzésre. Szilvia nem találja a jogosítványát. Később kiderül, hogy Szilviát eltiltották a vezetéstől, ezért le kellett adnia a jogosítványát - de Szilvia erről mit sem tudott. Férje, Zalán ugyanis felesége nevében - és annak tudta nélkül - elismert közlekedési kihágásokat, adta le a jogosítványát, és neki nem is szólt. Zalán sofőr egy futárszolgálatnál, ő a családfenntartó, szereti feleségét és két gyerekét, de kevés a pénzük. Főképp a házra felvett hitel törlesztése visz el sok pénzt. Főnökét, a fiatal, nyereségorientált Tivadart kizárólag a haszon érdekli, ezért aztán Zalánnak sokszor lehetetlen idő alatt kell végeznie a szállítással. Mivel nem akarja elveszíteni az állását, Zalán néha arra kényszerül, hogy figyelmen kívül hagyja a közlekedés szabályait. Mivel már 14 büntetőpontja van, a többit felesége nyakába sózta. A nő feldühödik, és nem akar ebben részt venni, ezért Zalánnak meg kell kérnie főnökét, hogy több időt hagyjon a fuvarokra. De Tivadar nem enged az elvárásaiból, miszerint a gyorsaság, pontosság és a megbízhatóság mindennél fontosabbak. Zalán ezért kényszerűen meghajlik előtte. Egyik útja során áthajt a piroson, és lefényképezik, ami miatt bevonhatnák a jogosítványát. Sajnos Tivadar révén hamar kiderül, ki vezette az autót, Zalán elveszíti a jogosítványát, de továbbra is vezet, hogy fizetni tudja a hitelt. Ezért újabb problémákkal kell szembesülnie.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Íme a Disney+ májusi ajánlatai
Bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha még sincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat