Szex és New York IV./6.
2017.12.15 03:30 - 07:20
Szex és New York IV./6.
amerikai vígjátéksorozat,2001
5.0 - 1 szavazat
(SEX AND THE CITY)

Sok a szöveg, szivi!

Carrie egyre többet gondol Aidan-re, és bevallja a lányoknak, hogy nagyon hiányzik neki. Rábeszélik, küldjön egy közeledő e-mailt neki. Miranda érdekes fazonnal randizik, akinek beceneve "Marathon Man". Elég hamar kiderül, hogy ez nem csak a közös futásra igaz...Charlotte és Trey ellágyulnak és gyerekvállalásról kezdenek beszélni. Ám miután vendégségbe érkezik háromgyermekes barátjuk, mindketten visszahőkölnek és elodázzák terveiket. Aidan már 36 órája nem válaszolt, ezért Carrie inkább felhívja őt és javasolja, hogy vacsorázzanak együtt a Miranda-Steve párossal. Az est végén Aidan bevallja, hogy nem tudná újrakezdeni. Carrie nem adja fel, tovább erőszakoskodik. Miranda és Marathon Man intenzív aláfutásai megtörnek, amikor a férfi olyat kér Mirandától, amihez nincs gusztusa. Innentől a varázs elillan. Samantha egy kosárlabdázó óriásbébivel randizik, aki megsértődik egy beszóláson és elviharzik. Apropó bébi: Charlotte és Trey végül megegyeznek, hogy azért egy gyerek jöhet és újra dolgoznak az ügyön. Aznap éjszaka Aidan megjelenik Carrie ajtajában és szó nélkül leteperi. Másnap Aidan végre megadja a várva várt választ Carrie gyötrelmeire.

Rendező: Daniel Algrant, John David Coles, Allison Anders

Főszereplők: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Szex és New York sorozat
A sorozat tartalma:
A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól. Charlotte házassága kudarca után munkát vált. A sikeres vállalkozó Samantha tűnik a legkalandvágyóbbnak közülük, ám ő is addig vallja mindenekfelett a szabadságot, amíg életében először szerelmes nem lesz. Miranda ügyvédi irodát vezet, karrierje mellett nem is gondolt a gyermekvállalásra. Amikor azonban terhes maradt, az utolsó pillanatban mégis az anyaságot választotta.
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Április 28-án folytatódik a Cápák között VII. évada
Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat