Cool
Szívek szállodája IV./12.
2024.05.06 08:50 - 09:50
Szívek szállodája IV./12.
amerikai vígjátéksorozat,2003-2004
4.4 - 14 szavazat
(GILMORE GIRLS 4 - A FAMILY MATTER)

Családi ügy

Lorelai és Jason úgy érzik, itt az idő, hogy kapcsolatukról beszámoljanak Richardéknak, de egyelőre úgy tűnik, nagyon nehéz megfelelő alkalmat találni erre. Rory azt tanácsolja, hogy Paris tisztázza a helyzetét, és döntsön, kit választ: jelenlegi kapcsolatát vagy Jaime-t.

Rendező: Kenny Ortega

Főszereplők: Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Scott Cohen, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Szívek szállodája sorozat
A sorozat tartalma:
Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya, és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.
Egyéb epizódok
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

A nácik titkos tudományai
Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, ez a sorozat újszerűen mutatja be a gonosz történetet, a biológiai kísérletektől a mérnöki csúcsteljesítményekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat