Viasat 3
Szívek szállodája I./2.
2018.02.22 09:15 - 10:10
Szívek szállodája I./2.
amerikai filmsorozat,2000
4.4 - 14 szavazat
(GILMORE GIRLS)

Lorelai, Rory első iskolanapján a Chiltonban, kétségbeesve észleli, hogy ruhatára konszolidált darabjai még a tisztítóban várnak rá, így kénytelen rövid sortban és egy apró topban megjelenni az első bemutatkozáson. Ezzel nemcsak lányát hozza kínos helyzetbe, de az igazgatói szobában váratlanul feltűnő anyját, Emilyt is. Rory hamar szembesül azzal, hogy az élet egy elitiskolában sem fenékig tejfel...

Rendezte: Lesli Linka Glatter, Sarah Pia Anderson, Jamie Babbit, Robert Berlinger, Dennis Erdman

Főszereplők: Lauren Graham,Alexis Bledel,Scott Patterson,Edward Herrmann,Kelly Bishop 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Szívek szállodája sorozat
A sorozat tartalma:
Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya, és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.
Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az Oscar-díjas Szegény párák!
A Disney+ ma bejelentette, hogy a 4 Oscar®-díjjal (legjobb női főszereplő, legjobb jelmeztervezés, legjobb látványtervezés, legjobb smink és haj) és 5 BAFTA-díjjal (legjobb színésznő, legjobb díszlettervezés, legjobb jelmeztervezés, legjobb smink és haj, valamint különleges vizuális effektek) rendelkező „Szegény párák" (Poor Things) Magyarországon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető március 27- től. A filmnek magyar kötődése is van, hiszen Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője nyerte az idei Oscar-díjat Shona Heath és James Price látványtervezővel közösen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat