RTL  (RTL Klub)
Szívek szállodája VII./9.
2024.04.29 12:10 - 13:10
Szívek szállodája VII./9.
amerikai vígjátéksorozat,2004-2006
4.4 - 14 szavazat
(GILMORE GIRLS 7 - KNIT, PEOPLE, KNIT!)

Oldás és kötés

Christopher megkérdezi Lorelait, hogy miért nem akarja őt is bevonni Starts Hollow életébe. Lorelai bevallja, hogy attól tart, hogy a barátai nem fogadnák el újdonsült férjét, mert Luke-ot szánták neki. Christopher igyekszik megkedveltetni magát a helybéliekkel, és Lorelai elviszi a "köttusára", amit egy híd megmentésére rendeznek. Christopher ott puszta jószándékból felajánlja a hiányzó összeget, amikor úgy tűnik, hogy nem fog összegyűlni elég pénz, de az emberek megsértődnek. Olivia és Rory bulit szerveznek Lucy 21. szülinapjára, ahol Rory megmondja Marty-nak, hogy nagyon zavarja a fiú viselkedése. Úgy tűnik rendben is mennek a dolgok, csakhogy Marty aztán megjegyzi, hogy Rory szebb, mint valaha, így újra kissé kellemetlen lesz a helyzet. Luke-ot nagyon megérinti T.J. és Liz kisbabájának születése, és elhatározza, hogy szembeszáll Annával, aki Új-Mexikóba akar költözni Aprillel. Luke úgy dönt, hogy a sarkára áll és követeli, hogy Anna őt is vonja be az Aprillel kapcsolatos döntésekbe.

Rendező: Kenny Ortega

Főszereplők: Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Jared Padalecki, Liza Weil, Milo Ventimiglia, David Sutcliffe, Todd Lowe, Matt Czuchry, Scott Cohen 

Sorozatok: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
Szívek szállodája sorozat
A sorozat tartalma:
Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya, és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.
Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Népszerű animációs mesék a Disney+-on áprilisban
Amilyen változatos az áprilisi időjárás, annyira sokszínű repertoárral készül ebben a hónapban a Disney+. Már nem kell sokat várni, hiszen áprilisban három izgalmas gyermekeknek szánt produkció is érkezik a felületre. Legelsőként, április 3-án jön a Kívánság című animációs film, majd április 7-től és 14-től a Bluey két új epizódját láthatjuk. A Disney Animation Studios és a Kugali Media első, sikeres együttműködése, az Iwájú minisorozat pedig április 10-től lesz elérhető.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat