M2 / Petőfi
PREMIER
Tanárok gyöngye II./3.
2017.11.18 20:15 - 21:05
Tanárok gyöngye II./3.
német tévéfilmsorozat,2014
(WO WAR NOCHMAL DER FEUERLÖSCHER)

10/3.: Hol is van a tűzoltókészülék?

Fabian, az iskola egyik diákja nehéz helyzetben van. Az apjával él, aki nem bír vele, ezért a fiú a parkba megy csövezni. Stefan szeretné megmenteni, Karin pedig a gyámügyhöz fordul. A céljuk viszont egy és sérthetetlen - nem akarják, hogy a gyerek az utcán végezze. Nincs könnyű dolguk, hiszen Fabian, mint a legtöbb tini érzékeny, lázadó és úgy érzi, őt senki nem érti meg. Az utca ráadásul tele van veszéllyel, rizikófaktoros terep, amire nem biztos, hogy a srác már felkészült. Miután a bőrfejűek helyben hagyják, Fabian rádöbben, hogy csak apjára számíthat és nem utolsó sorban Vollmer tanár úrra.

Rendező: Peter Gersina

Főszereplők: Hendrik Duryn, a Tanár, Jessica Ginkel, Ulrich Gebauer, Rainer Piwek, Matthias Klimsa, Nadine Wrietz, Zejhun Demirov, Anna Florkowski, Jan-David Bürger, Daniel Rodic, Aram Arami, Pauline Angert, Sebastian Husak, Antje Lewald 

Sorozatok: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat