Cool
White Lines - Totál szívás Ibizán I./1.
2024.01.13 22:55 - 2024.01.14 00:00
White Lines - Totál szívás Ibizán I./1.
angol-spanyol krimisorozat,2020
4.2 - 13 szavazat
(WHITE LINES 1 - EPISODE 1)

A múmia

A spanyolországi Ibizán találnak egy mumifikálódott holttestet. Amikor kiderül, hogy bátyja holttestéről van szó, Zoe Walker Ibizára megy, és elhatározza, hogy ott marad, míg ki nem deríti, mi történt Axellel, aki 20 éve költözött Ibizára néhány barátjával, ahol népszerű DJ lett. Zoe felkeresi bátyja barátját, Marcust, aki annak idején azt hazudta neki, hogy bátyja Indiába utazott. Marcus, akárcsak az ibizai társadalom krémje, nyakig benne van a drogbizniszben. Andreu Calafat, akinek a birtokán találták a holttestet, arra kéri bizalmi emberét, Boxert, hogy derítse ki, ki ölte meg Axelt.

Rendező: Nick Hamm

Főszereplők: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans, Daniel Mays, Juan Diego Botto, Pedro Casablanc, Belén López, Tom Rhys Harries, Angela Griffin, Francis Magee, Laurence Fox, Barry Ward 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A fiatal és gyönyörű Zoe Walker Ibizára megy, amikor kiderül, hogy a bátyját megölték. A lány elhatározza, hogy addig nem hagyja el a szigetet, amíg ki nem deríti, hogy mibe keveredett bele Alex, aki rendkívül népszerű DJ volt. Alex halála felkelti a sziget oligarchájának a figyelmét is, aki ráállítja az ügyre a legmegbízhatóbb emberét, Boxert.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Június 7-én érkezik Az auschwitzi tetováló a Skyshowtime-ra
A hatrészes minisorozat Heather Morris nemzetközi sikerregényén alapul, és megtörtént eseményeket dolgoz fel: Lali és Gita Sokolov történetét, akik a második világháborúban, a holokauszt idején az auschwitzi koncentrációs tábor foglyaiként találkoztak egymással.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat