National Geographic
Alaszka: Az új nemzedék V./11.
2024.04.29 09:00 - 10:00
Alaszka: Az új nemzedék V./11.
amerikai,2022
0.0 - 0 szavazat
(LIFE BELOW ZERO: NEXT GENERATION 5: LIFE BELOW ZERO: NEXT GENERATION 5, 11)

Árral szemben

Az alaszkai vadon lakói számára nagy fellélegzést jelent a tavasz a hosszú tél után - és még nagyobb felelősséget, hisz a túlélésük érdekében most minden lehetőséggel élniük kell... Míg Millerék medvevadászatra indulnak, a Rowland család saját termesztésű tápanyagokkal növeli függetlenségét, Sontáék pedig az utóbbi idők legnagyobb áradásával néznek szembe. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
Alaszkában egyre többen lázadnak fel a társadalmi normák ellen, és próbálnak meg a saját szabályaik szerint élni - és közben persze a zord sarkvidéki klíma kihívásainak is megfelelni. A sorozat egyik főszereplője, Michael Manzo, nomád életmódra rendezkedett be, s folyton úton van, új és új lehetőségeket keresve; Alex Javor a virginiai otthonát hátrahagyva költözik az észak vadon mélyére, hogy megépítse álmai házikóját; a Rowland házaspár pedig túlélési leckéket ad gyermekeinek, hogy így biztosítsa azok boldog jövőjét. A gondolatébresztő sorozat a Föld egyik legszélsőségesebb és legmostohább vidékére kalauzolja a nézőket...

Discovery Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Megtörtént esetet feldolgozó dokusorozat indul a Discovery-n
A Minden idők legrosszabb expedíciója dokumentumfilm-sorozat a megújuló Max streaming szolgáltatáson és a Discovery Channelen mutatja be Mickey Grosman és csapata hihetetlen kalandját, akik egy 8000 km-es túrát tesznek Dél-Amerika amazonasi dzsungelén keresztül.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat