Sorozat Klub
Bátrak földje I./45.
2024.05.03 20:00 - 21:05
Bátrak földje I./45.
magyar filmsorozat,2019-2020
4.7 - 18 szavazat
(BÁTRAK FÖLDJE 1.)

Anna és Katica is kételkedni kezd az általuk szeretett férfiban. Fény derül-e valaha az alagútomlás részleteire, és hogy ki volt érte felelős? Imre nyer is, veszít is a kastélyban rendezett ebéden. A báró Jozefin segítségével leleplezi Imre titkát és ördögi ajánlatot tesz neki.

Rendező: Kinizsi Ottó; Koblicska P. Örs; Szilágyi Fanni; Végh Vozó Zoltán

Főszereplők: Bárnai Péter, Kenderes Csaba, Litauszky Lilla, Szász Júlia, Tóth Ildikó, Csőre Gábor, Dér Denisa, Berencsy Martin, Pintye Júlia, Radnay Csilla, Ilyés Róbert, Fodor Annamária, Jaskó Bálint, Kardos Kíra, Koltai-Nagy Balázs, Takács Nóra Diána, Hajmási Dávid, Hörich Nóra Lili, Pataki Ferenc, Salat Lehel, Spolarics Andrea 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Bátrak földje sorozat
A sorozat tartalma:
Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Egyéb epizódok
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Készüljön fel egy izgalmas űrutazásra Jennifer Lopez-szel az új Netflix sci-fi, az Atlas fedélzetén, ami május 24.-én debütál a streaming platformon. Az Atlas című filmben Lopez Atlas Shepherd szerepében tűnik fel, egy briliáns, de embergyűlölő adatelemzőként, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat