National Geographic
Bekasztlizva külföldön IX./5.
2024.05.03 17:00 - 18:00
Bekasztlizva külföldön IX./5.
Szárnyaszegetten
0.0 - 0 szavazat
(BANGED UP ABROAD 9 - VIETNAM POWS: MCCAIN & BRACE)

John McCain az amerikai haditengerészet pilótája, aki egy Hanoi feletti balszerencsés katapultálást követően kerül ellenséges fogságba, - Ernest Brace pedig civil repülőgépvezető, akit egy ketrecben tartanak fogva a dzsungelben, és aki többször is megpróbált megszökni már, de mindig elfogták, s még a korábbinál is kegyetlenebb bánásmódnak vetették alá. John és Ernest semmit se tud a másikról - egészen addig, amíg egy hanoi börtönben két szomszédos cellába nem zárják őket, s ki nem derül, hogy csak egymásra számíthatnak életük legszorultabb pillanataiban. 

Információk: ismeretterjesztő/hírek 
A sorozat tartalma:
Börtönbe vagy emberrablók kezébe kerülni egy távoli, idegen országban minden utazó legrosszabb rémálma. Ha pedig a fogság hosszú éveken át tart, s ezalatt az embernek - a rabtársak állandó zaklatásán túl - veréseket és testi-lelki kínzásokat is el kell szenvednie, akkor ez maga a földi pokol. A Nat Geo népszerű, mára kultikussá vált sorozata vadonatúj epizódokkal jelentkezik, melyekben egzotikus országokban elrabolt vagy bebörtönzött emberek számolnak be a velük megesett jogtalanságokról és erőszakosságokról - valamint azokról az általuk elkövetett hibákról, amelyek nélkül aligha kerültek volna efféle lehetetlen helyzetekbe.

Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

Kosztümös történelmi filmsorozat az M5-n
Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik április 12-én az M5 kulturális csatornára. Pénteken 16:55-kor látható a Jacqueline Wilson: Hetty Feather című regénye alapján készült, drámasorozat első része.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat