Sorozat+
Elcserélt élet 54.
2024.05.03 05:20 - 06:25
Elcserélt élet 54.
brazil filmsorozat,2021-2022
3.2 - 35 szavazat
(UM LUGAR AO SOL - IN YOUR PLACE)

Cecilia a kórházban magához tér, ahol félálomban Bela és Felipe előtt Breno nevét mondja. Felipe számára kiderül az igazság, aki továbbadja valakinek, akinek Cecilia nagyon nem szerette volna. Nicole is megtudja a pletykát, aki viszont Barbara bűnébe avatja be Ceciliát. Cecilia Santiago előtt tiszta vizet önt a pohárba, akinek első dolga felkeresni Ericát, és egy fontos kérdést szegezni neki. Lara hosszú idő után végre újra találkozik Ravival, megismeri Mimit és Sziszkót is. Lara számára egyértelművé válik, hogy Ravi valamit elhallgat előle, azonban nem is sejti, hogy milyen súlyos titok nyomja barátja szívét.

Rendező: Maurício Farias; André Cámara

Főszereplők: Cauá Reymond, Alinne Moraes, Andréia Horta, Juan Paiva, Inez Viana, Ana Beatriz Nogueira, Genésio de Barros, Tonico Pereira, Marcio Vito, Pável Reymond 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Elcserélt élet sorozat
A sorozat tartalma:
Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került. A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása. A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.
Egyéb epizódok
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat