Viasat 2
Heartland III./15.
2024.05.02 06:55 - 07:55
Heartland III./15.
kanadai drámasorozat,2009
5.0 - 3 szavazat
(HEARTLAND 315 - SECOND CHANCES)

Lou lázasan készül az esküvőre, de mindenkit kiborít a szervezési mániájával, még Marnie-t is megsérti. Egyedül Mallory lenne bármire hajlandó, hogy koszorúslány lehessen. Amy és Ty lovakat találnak az országúton, kiderül, hogy Mr. Hanley tanyájáról szabadultak el a lesoványodott, szomjazó állatok. Mivel a tulaj eltűnt, elkezdenek átjárni, hogy gondozzák az állatokat, de addigra a szigorú állatvédőket is értesíti valaki. Felbukkan Mr. Hanley nővére is, aki még mindig keserű amiatt, hogy nem ő örökölte a farmot. Calebet a baleset után rémálmok gyötrik, amikről a mindent túlaggódó Ashleynek sem mesél. Lisa egyre féltékenyebb Valre, mert a nő sok időt töltött Jackkel, míg ő Európában volt.

Főszereplők: Amber Marshall,Michelle Morgan,Graham Wardle 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Heartland sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat két testvér, Amy és Lou Flemming, valamint nagyapjuk életét mutatja be, amelyet lovas birtokukon, tehéntenyésztők között töltik. A lányok anyjukat egy autóbalesetben vesztették el, de a tragédia nem törte végleg össze őket - ehelyett megvalósítják édesanyjuk álmát: a rosszul tartott és bántalmazott lovak gyógyításának szentelik életüket.
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat