Epic Drama
Murdoch rejtélyei XVII./6.
2024.04.29 19:30 - 20:15
Murdoch rejtélyei XVII./6.
kanadai krimi-dráma sorozat,2023
4.2 - 61 szavazat
(MURDOCH MYSTERIES)

Odgen, Watts és Effie egészségügyi elvonuláshoz csatlakozik, amelyet egy karizmatikus vezető irányít, és ahol a vendégek titokzatos módon elhaláloznak.

Rendezte: Maureen Jennings, Cal Coons, Alexandra Zarowny

Főszereplők: Héléne Joy,Yannick Bisson,Thomas Craig,Jonny Harris,Shanice Banton,Lachlan Murdoch 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Inkább máskor?
05.22 06:35 Epic Drama (HD)
05.22 13:25 Epic Drama (HD)
05.27 20:15 Epic Drama (HD)
05.28 03:35 Epic Drama (HD)
05.28 19:30 Epic Drama (HD)
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
Az évad tartalma:
A 17. évad elején William Murdoch és Julia Ogden titokzatos fogvatartójuk tényleges szándékainak kiderítésében versenyez, hogy megszökhessenek és folytathassák életüket Torontóban. Crabtree és Effie családi nyugalmát a Crabtree múltjából fakadó sürgős küldetés zavarja meg. A Station House négy szám a feszültség színtere, mivel Brackenreid rendőrségen belüli helye kérdéses marad. Llewellyn Watts nyomozóként folytatja munkáját, eltökélt igaza bizonyítása mellett és saját elképzelései szerint keresi a boldogságot; Violet Hart kivirágzik Isaiah Buchanannal folytatott kapcsolatában -de a Star Bright Klub jövője hajszálon függ, ezzel együtt Violet vagyona is, amikor elhunyt férje rokonai bíróság elé citálják -és Murdoch történelmi alakok sorával találkozik, Emily Carrel, Jelly Roll Mortonnal, az új kanadai miniszterelnökkel, Robert Bordennel, Sun Yat-Sennel, de még a Mona Lisával is...
Egyéb epizódok
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Ezeken a műsorok izgulhatsz júniusban a SkyShowtime-on
A SkyShowtime júniusban igazi érzelmi hullámvasúttal érkezik, ahol mindenki megtalálhatja a neki való szórakozást, legyen az krimi, drámasorozat, dokumentumfilm vagy éppen egy családi rajzfilm.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat