HBO 3
Nagy Katalin - A kezdetek I./10.
2024.05.02 21:40 - 22:30
Nagy Katalin - A kezdetek I./10.
angol drámasorozat,2020
5.0 - 1 szavazat
(THE GREAT EP. 10 - THE BEAVER'S NOSE)

Az évadzáró epizódban Catherine végső elhatározásra jut: úgy dönt, hogy a születésnapjára időzíti a puccsot. Pétert azonban nem olyan könnyű legyőzni, különösen, hogy biztosítékként túszul tartja Leót. Cserébe azért, hogy a régi státusát visszakapja, Marial elárulja Catherine-t Péter cárnak, és felfed egy titkot. Catherine rájön, hogy a nagyobb, erősebb és felvilágosult Oroszországért folytatott küzdelem egyetlen esélye, ha Leo nélkül vívja meg. A csata kezdetét veszi.

Rendezte: Geeta V. Patel

Főszereplők: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Tony McNamara jegyzi ezt a műfajok határán egyensúlyozó sorozatot, melynek főhőse Nagy Katalin cárnő. A széria a 18. századi Oroszországba repít, hogy elmeséljen egy szórakoztató és anakronisztikus fikciót egy idealista fiatal lányról, aki Oroszországba érkezik, hogy elrendezett házasságra lépjen a szeszélyes Péter cárral. Katalin szeretetet és a napsütést remél, ám egy veszélyes, romlott, elmaradott világba csöppen, amelyen szándékában áll változtatni. Csak annyit kell tennie, hogy megöli a férjét, megfosztja hatalmától az egyházat, leszereli a katonaságot, és a bíróságot a maga oldalára állítja. Modern történet a múltról, amely emléket állít annak a sok-sok szerepnek, amelyet Katalin életében játszott, mint szerető, tanár, uralkodó, barát és harcos.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Készüljön fel egy izgalmas űrutazásra Jennifer Lopez-szel az új Netflix sci-fi, az Atlas fedélzetén, ami május 24.-én debütál a streaming platformon. Az Atlas című filmben Lopez Atlas Shepherd szerepében tűnik fel, egy briliáns, de embergyűlölő adatelemzőként, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat