Cool
CSI: A helyszínelők IX./7.
2017.09.29 03:00 - 04:00
CSI: A helyszínelők IX./7.
amerikai-kanadai krimisorozat,2008
4.4 - 89 szavazat
(CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION 9)

Halálos tévedés

Holtan találnak egy anyát, mellette egy súlyosan sérült kislánnyal. A nyomozók a férjet gyanúsítják, aki azt állítja, hogy aznap vadászaton volt. A kislányt életveszélyes fejsérüléssel szállítják kórházba, így szemtanúként nem tudják kihallgatni. Nick két száguldozó diák balesetének a helyszínén vizsgálódik, s hamarosan egyértelmű bizonyítékokat talál arra, hogy szándékos emberölés történt.

Főszereplők: Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, William Petersen, Paul Guilfoyle, George Eads, Eric Szmanda, Robert David Hall, Lauren Lee Smith, Jorja Fox, Marc Vann, Gary Dourdan 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
CSI: A helyszínelők sorozat
Inkább máskor?
05.05 07:25 Cool (HD)
A sorozat tartalma:
Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek.
Az évad tartalma:
Grissomnak és csapatának új időszak kezdődik Warrick halálával, aki meglehetősen rejtélyes körülmények között hal meg. Eddig kint, a városban kellett helytállniuk, most azonban egy belső ellenséggel állnak szemben, aki tökéletes védelmet élvez, és mindenre fel van készülve. Riley Adams, a kissé arrogáns helyszínelő tölti be Warrick után a megüresedett posztot. Grissom választás elé kerül, ő azonban a karrierje helyett inkább a nyugalmat választja. Helyét egy rendkívüli szakember, Dr. Raymond Langston veszi át.

Egyéb epizódok
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évada április 5-től
A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat