Sorozat+
Elcserélt élet 58.
2024.05.07 05:20 - 06:25
Elcserélt élet 58.
brazil filmsorozat,2021-2022
3.2 - 35 szavazat
(UM LUGAR AO SOL - IN YOUR PLACE)

Mindenki Santiago és Erica esküvőjére készül, amin Rebeca Felipével az oldalán jelenik meg, sokak megdöbbenésére, Elenice pedig meghívó nélkül állít be. Barbara nagyon várja az apja bejelentését, bízik abban, hogy Renatóra esik a választása. Tuliót megviseli a döntés és a Redentor minden eddiginél nagyobb meglopását tervezi, Christian közreműködésével. Cecilia nem tud megbocsátani az anyjának. Noca megismerkedik Hannibállal, de nem veszi komolyan a közeledését. Lara Buenos Airesbe készül, elújságolja Mateusnak is.

Rendező: Maurício Farias; André Cámara

Főszereplők: Cauá Reymond, Alinne Moraes, Andréia Horta, Juan Paiva, Inez Viana, Ana Beatriz Nogueira, Genésio de Barros, Tonico Pereira, Marcio Vito, Pável Reymond 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Elcserélt élet sorozat
A sorozat tartalma:
Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került. A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása. A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.
Egyéb epizódok
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Visszatér a TLC legprovokatívabb társkereső realityje
Visszatér a TLC-re a popkulturális szenzációvá vált MILF Manor című (korábban Szingli Anyák Paradicsoma néven volt elérhető) provokatív randizós sorozat. A szexi, sikeres MILF-ek új csapata keresi a szerelmet az új évadban, amely egy igazán megdöbbentő csavar mellett számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogat.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat