Comedy Central
Modern család I./24.
2017.11.19 14:00 - 14:30
Modern család I./24.
amerikai vígjátéksorozat,2009
4.2 - 13 szavazat
(MODERN FAMILY)

Claire szeretné, ha új családi portré készülne, de úgy tűnik, hogy mindenki ellene van. Gloria és Manny Phillel és Alexszel meccsre mennek, de nagyon kellemetlen élményben lesz részük.

Rendezte: Gail Mancuso

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofiacutea Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jess Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriquez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter, Aubrey Anderson-Emmons, Jeremy Maguire 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Modern család sorozat
A sorozat tartalma:
A hatvanas éveiben járó Jay nemrég vette feleségül a feleannyi idős, forróvérű, kolumbiai származású Gloriát. Ráadásul ezzel a nő első házasságából származó fia, Manny is a nyakába szakadt. Nem csoda, ha időnként nagypapának nézik. Jaynek egy lánya és egy fia van. Ez utóbbi neve Mitchell, aki mellesleg meleg, a párjával, Cameronnal most fogadtak örökbe egy vietnami kisbabát. Phil és Claire viszont már tizenöt éve együtt vannak, két lányuk és egy fiuk van. A férfin a kapuzárási pánik jelei mutatkoznak, és menő fejként próbál szót érteni kamaszodó gyerekeivel.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Az igazi Top Gun -A brit légierő titkai
A megfigyelő dokumentumfilm-sorozatban aSkócia északi részén, a Royal Air Forcefrontvonalán lévő RAF Lossiemouth állomáson dolgozó férfiak és nők életét követjük nyomon. A gyors, sugárhajtású vadászbombázók és hosszú hatótávú, tengeri járőrrepülők otthonát bemutató sorozatban bepillanthatunk apilótafülkékbe, a repülésirányítókhoz és az állomások igazgatóságába, amint a csapatok védik a brit eget a fenyegetésektől.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat