RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 45.
2018.02.20 12:50 - 13:50
Segítség, bajban vagyok! 45.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
Egy beteges gyűjtögető

Tímea és a lánya, a 16 éves Adrienn egy családi házban élnek Budapesten. Tímea tehetős családból származik, a szülei néhány éve meghaltak, és tekintélyes örökséget hagytak rá. Kifelé sikeres és rendezett ingatlanközvetítő, belülről azonban másképpen fest: nem tudja rendbe hozni a magánéletét, mióta 5 évvel korábban elhagyta a férje. A munkájával ellentétben a privát életében egyre nagyobb káosz uralkodik. Növekszik a gyűjtögető szenvedélye, és gyakran a háztartási teendőket sem látja el. Lánya azonban sokat segít otthon, amikor azonban Adrienn egy évre külföldre utazik, Tímea minden kontrollt elveszít. Úgy érzi, hogy Adrienn elhagyta őt, és a hiányt olyan dolgokkal próbálja meg pótolni, amikről azt hiszi, hogy valamikor egyszer még hasznukat veheti. Amikor Adrienn már fél év után hazajön, mert hiányzik neki a barátja, Krisztián, a ház kacatokkal, használhatatlan tárgyakkal és szeméttel van telepakolva. Adrien szinte sokkot kap!

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat