RTL KETTŐ
Segítség, bajban vagyok! 56.
2017.12.11 12:50 - 13:50
Segítség, bajban vagyok! 56.
magyar realitysorozat,2013
4.3 - 141 szavazat
Bűnöző a szomszédban

Endre feleségével, Lenkével és lányával, a 16 éves Laurával elégedett életet él egy kis településen Budapest közelében, egészen addig, míg be nem törnek a házukba. A szomszédjuk Tamás tört be, míg ők aludtak. Tamás bátyjával, Imrével a mellettük lévő házban lakik. Amikor Endre rajtakapja, Tamás úgy megsebesíti a kezét, hogy nem tud tovább dolgozni órásként. Tamást elkapják, és öt év börtönbüntetésre ítélik, de Endre sebesülése miatt kénytelen felvenni két alkalmazottat a kis órásüzletébe, és még három év múlva is amiatt szenved, hogy nem dolgozhat álmai szakmájában. A család többi tagja is nehezen heveri ki, ami történt. Amikor a család rájön, hogy Tamást már három év után feltételesen szabadlábra helyezték és ismét beköltözött a szomszéd házba, életükbe visszaköltözik a félelem. Leginkább Lenke fél tőle, hogy Tamás bosszút akar állni rajtuk, és újra megpróbál majd betörni hozzájuk. Nem fér a fejébe, hogy nem tehet semmilyen lépést jogilag, hanem bele kell törődnie a helyzetbe. Amikor Tamás nem sokkal ezután munkába áll, mint vízvezeték szerelő, Lenke megpróbálja figyelmeztetni az utcában élő embereket, hogy nehogy beengedjék ezt a bűnözőt a házukba. Tamás válaszul bepereli őt rágalmazásért, és meg is nyeri a pert. Ám Lenke nem adja fel.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik:

jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Ebben a saját gyártású sorozatban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják. A szakemberek a történet megismerése során segítik a nézőt abban, hogy a bemutatott helyzetek mélyebb összefüggéseit is megértsék. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is.

Egyéb epizódok
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Május 21-én indul az HBO Max-ot felváltó, kibővített Max
A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat