M5
Hetty Feather
2024.04.30 09:55 - 10:25
Hetty Feather
angol családi filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(HETTY FEATHER)

Szellemjárás

Egy gazdag házaspár látogat a lelencházba, és kiderül, hogy örökbe akarják fogadni Pollyt. Hetty megijed, hogy elveszíti a barátját, és félti is őt, hogy csak a házaspár halott kislányát kell helyettesítenie, ezért mindent megtesz, hogy megakadályozza a dolgot. Eközben Vince azzal csúfolja Mathiast, hogy hisz a kísértetekben, így a fiúk trükköt eszelnek ki, hogy bebizonyítsák, ki fél igazából.

Rendezte: Chloe Thomas

Főszereplők: Aaron Niles, Ava Merson-O'Brien, Bob Golding, Christopher Villiers, Dasharn Anderson, David Knight, Eleanor Worthington-Cox, Eva Pope, a főnöknő), Gus Barry, Helen Grace, Isabel Clifton, Isabelle Allen, Izzy Lee, Jo-Anna Knowels, Jocelyn Macnab, Josh Langley, Louis Healy, Matthew Ashforde, Nicola Stuart-Hill, Paul Bullion, Polly Allen, Redmand Rance, Rosalyn Wright, Sophia Di Martino, Susan McArdle, Trixiebell Harrowell 

ism. 
Sorozatok: családi filmek 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Hetty Feather sorozat
A sorozat tartalma:
Jacqueline Wilson Hetty Feather című regényéből adaptálva ez a 19. századi dráma sok izgalmat tartogat. A viktoriánus Londonban a fergeteges hősnő, Hetty Feather a lelencházban rekedt, abban a szigorú intézményben, amelyet a félelmetes Bottomly főnöknő irányít. A barátai segítségével Hetty azért küzd, hogy elnyerje szabadságát, és végre megtalálja igazi anyját.
Egyéb epizódok
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Mélyvíz: kalandozás Ausztrália tengereiben
Az öt centis újszülött teknősöktől a 24 méteres kékbálnáig Ausztrália ad otthont a bolygó legsokszínűbb és lenyűgöző tengeri élővilágának; ebben a sorozatban Lizzie Daly különleges utazásra indul Dél-Ausztrália hideg partmenti vizeitől Queensland északi trópusi zátonyához és Nyugat-Ausztrália sebes áramlataihoz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat