Cool
S.W.A.T.: Különleges egység III./4.
2024.04.04 20:00 - 21:00
S.W.A.T.: Különleges egység III./4.
amerikai akciófilm-sorozat,2019
4.4 - 52 szavazat
(S.W.A.T. 3 - IMMUNITY)

Deacon épp a virágpiacon vásárol a családjával, amikor lövöldözés tör ki. Közbeavatkozik, amivel azt éri el, hogy a családja a banda célkeresztjébe kerül. Darryl és Hondo apja meglepően jól kijönnek egymással, és hamarosan kiderül, hogy Hondo apja komoly beteg, amit eltitkol. Victor állása veszélybe kerül a kommandónál, a barátnője miatt ugyanis véletlenül drogot fogyasztott, amit köteles jelenteni.

Rendező: Jann Turner

Főszereplők: Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim, Patrick St. Esprit, Stephanie Sigman, Louis Ferreira, Deshae Frost, Obba Babatundé, Amy Farrington, Rochelle Aytes 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A los angelesi S.W.A.T. tisztje, Daniel "Hondo" Harrelsont azzal bízzák meg, hogy egy magasan képzett egységet irányítson abban a közösségben, amelyben felnőtt. Megpróbál stratégiai egyensúlyt teremteni a két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, valamint bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Hondo meggyőzi csapatát, hogy bízzanak a kommunkáció erejében, és szavazzanak bizalmat neki az erővel és az agresszióval szemben. De amikor beüt a krach, ezek a megingathatlatlan férfiak és nők a gyakorlatban is kipróbálhatják a kiképzés során elsajátított készségeiket.
Egyéb epizódok
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Új időpontban a Házon kívül és a XXI. század
2024.április 28-tól vasárnap esténként az RTL Híradó után várja nézőit a Házon kívül. Május 4-től szombatonként az RTL Híradó előtt látható a XXI. század című műsor.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat