Cool
S.W.A.T.: Különleges egység III./9.
2024.04.11 20:00 - 21:00
S.W.A.T.: Különleges egység III./9.
amerikai akciófilm-sorozat,2019
4.4 - 52 szavazat
(S.W.A.T. 3 - SEA LEGS)

A csapat összefog a Los Angeles-i Rendőrség szervezett bűnözés elleni egységével annak érdekében, hogy megtalálják azt a rendőrtisztet, akit egy rosszul sikerült titkos bevetés során raboltak el. Chrisnek is nehéz feladat jut, ugyanis neki kell megnyugtatnia az elrabolt rendőr szüleit, miközben utasítást kap arra, hogy semmilyen részletet ne áruljon el nekik a nyomozásból. Eva, az elrabolt rendőrnő apja a rendőrségről kiengedett gyanúsított után megy és az otthonában túszul ejti, hogy kiszedje belőle, hol van a lánya.

Rendező: Greg Beeman

Főszereplők: Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim, Patrick St. Esprit, Stephanie Sigman, Louis Ferreira, Deshae Frost, Obba Babatundé, Amy Farrington, Rochelle Aytes 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A los angelesi S.W.A.T. tisztje, Daniel "Hondo" Harrelsont azzal bízzák meg, hogy egy magasan képzett egységet irányítson abban a közösségben, amelyben felnőtt. Megpróbál stratégiai egyensúlyt teremteni a két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, valamint bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Hondo meggyőzi csapatát, hogy bízzanak a kommunkáció erejében, és szavazzanak bizalmat neki az erővel és az agresszióval szemben. De amikor beüt a krach, ezek a megingathatlatlan férfiak és nők a gyakorlatban is kipróbálhatják a kiképzés során elsajátított készségeiket.
Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az Oscar-díjas Szegény párák!
A Disney+ ma bejelentette, hogy a 4 Oscar®-díjjal (legjobb női főszereplő, legjobb jelmeztervezés, legjobb látványtervezés, legjobb smink és haj) és 5 BAFTA-díjjal (legjobb színésznő, legjobb díszlettervezés, legjobb jelmeztervezés, legjobb smink és haj, valamint különleges vizuális effektek) rendelkező „Szegény párák" (Poor Things) Magyarországon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető március 27- től. A filmnek magyar kötődése is van, hiszen Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője nyerte az idei Oscar-díjat Shona Heath és James Price látványtervezővel közösen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat