Cool
S.W.A.T.: Különleges egység II./22.
2024.04.02 13:45 - 14:50
S.W.A.T.: Különleges egység II./22.
amerikai akciófilm-sorozat,2019
4.4 - 52 szavazat
(S.W.A.T. 2 - TRIGGER CREEP)

Az utolsó csepp

Egy férfi, aki elvesztette a gyermekét és a munkáját, bosszúhadjáratra indul a városban, és sorra lelövi azokat az embereket, akiket felelősnek tart a szétcsúszott életéért. A kommandó minden lehetséges célpontot megkeres, abban a reményben, hogy sikerül megelőzni az önbíráskodó férfit. Közben Hicks engedélyt ad Hondónak, hogy megkeresse a tettest, aki életveszélyesen meglőtte a nevelt fiát, Darrylt. Jessicát felkéri az FBI egy ígéretes terepmunkára Mexikóban.

Rendező: Oz Scott

Főszereplők: Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson, Peter Onorati, David Lim, Patrick St. Esprit, Stephanie Sigman, Louis Ferreira, Deshae Frost, Obba Babatundé 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A los angelesi S.W.A.T. tisztje, Daniel "Hondo" Harrelsont azzal bízzák meg, hogy egy magasan képzett egységet irányítson abban a közösségben, amelyben felnőtt. Megpróbál stratégiai egyensúlyt teremteni a két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, valamint bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Hondo meggyőzi csapatát, hogy bízzanak a kommunkáció erejében, és szavazzanak bizalmat neki az erővel és az agresszióval szemben. De amikor beüt a krach, ezek a megingathatlatlan férfiak és nők a gyakorlatban is kipróbálhatják a kiképzés során elsajátított készségeiket.
Egyéb epizódok
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Április 28-án folytatódik a Cápák között VII. évada
Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat